Avdelning

ANLITA OSS

Connect

Det händer alldeles för ofta att företag inte hittar rätt medarbetare. Som arbetsgivare behöver du då ta dig en funderare på vad kandidaten verkligen behöver kunna, var dom finns och vilka krav du ska ställa.

Vi har alltid örat mot marken, håller koll på de senaste trenderna och är specialister på att rekrytera. Dessutom har alla som jobbar hos oss själva en utbildning inom naturvetenskap eller teknik samt arbetslivserfarenhet inom respektive område. Detta gör att vi förstår ert behov och era utmaningar samtidigt som vi har koll på kandidaterna, var dom finns och vilka deras behov och önskemål är.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Om Connectin PEOPLE

 

Vi tror att rätt jobb kan förändra en persons liv. Och rätt person kan omvandla ett företag. Det här är "magin" för rekrytering, och det är därför vi gör vad vi gör.

Vår kandidatportfölj består av en rad erfarenheter och anställning med alla nivåer däremellan. Vår kundbas sträcker sig från småföretag till storföretag och omfattar många välkända varumärken.

Vi inser att det är viktigt för alla företag, oavsett storlek och plats, att generera försäljning och främja och utveckla sina varumärken på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Vår förmåga att förstå våra kunders olika affärsbehov och ge upphov till rätt personer för dessa jobb gör att vi sticker ut från mängden.

Connectin PEOPLE tror att rekrytering innebär mer än att fylla en ledig tjänst. Det handlar om att matcha de ideala kandidaterna med sina ideala arbetsgivare. Det handlar om att ha insikt, en djup förståelse för olika marknader och viljan att lyssna proaktivt till dina problem.

 

Kista

Danmarksgatan 46
164 40 Kista Vägbeskrivning michel@connectinpeople.se View page

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor